Poptávka tepelného čerpadla

Ceny za tepelná čerpadla jsou individuální a liší se dle požadovaného výkonu na vytápění a ohřev užitkové vody i složitosti instalace. Pokud máte zájem o cenovou kalkulaci instalace tepelného čerpadla kontaktujte nás, nebo nám vyplňte náš nezávazný poptávkový formulář a my se Vám ozveme.

Poptávkový formulář

Údaje použijeme pouze k Vašemu oslovení

    Souhlas se zpracováním osobních údajů

    Děkujeme za Váš zájem o naše služby. Ochrana osobních údajů při zpracování je pro nás důležitá. Respektujeme důvěrnost Vašich osobních i firemních dat, která jsou chráněna proti zneužití. Vaše osobní data jsou ukládána v zabezpečené databázi proti zneužití a nejsou poskytovány třetím osobám.

    Vyplněním poptávkového formuláře uděluje poptávající souhlas společnosti Cool-Heat, s.r.o., se sídlem Družstevní 61, Stará Huť 262 02, IČO: 28178921, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 130946 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení) zpracovávala jím vyplněné osobní údaje, které jsou nutné zpracovat pro obchodní účely, a to na dobu od odvolání souhlasu.

    Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na kontaktní údaje společnosti info@cool-heat.cz.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, na přenositelnost údajů, podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.